Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
GurmanNight!  [ Zpět na seznam akcí ]
Termín:  10. 2. 2017
Pro:  Roveři

Vloženo:  31. 12. 2016, 9:44:12
Poslední editace:  11. 1. 2017, 18:50:31

Kontaktní osoba:  Tom
Telefon:  +420739995680
Mail:  tomrada(t)czech(z)gmail(t)com

Přiložené soubory:

Komentář:
Sraz: 17:00 v klubovně U Jezera
Předpokládaný konec oficiálního konce: 19:00
S sebou: viz další text...
Ale ještě před tím:
V příloze naleznete letáček, který jsme vytvořili, abych Vás nalákal co nejvíce! ...ostatně v odkazu pod tímto odstavcem jsem pro Vás udělal i propagační video!!! smajlik
https://www.youtube.com/watch?v=Rdy5SPh2xsg

Doufám, že jsem vás navnadil, pojďme pokračovat:
Kdo má v plánu přijít, je nutné mi napsat, nebo mě jakýmkoli jiným způsobem kontaktovat, z důvodu domluvení si přidělení země, na kterou si každý z Vás připraví malou prezentaci a ukáže nám její tradiční chutě. Vítány jsou i prezentace --> pokud je se mnou domluvíte, mohu přinést notebook.

Tzn. např.: *Jenda* si řekne, že by chtěl ostatním ukázat chutě Japonska. Vytvoří si tedy krátkou prezentaci/ povídání o Japonsku (nemusí to být nic dlouhého, stačí pár minut) a přinese si jídlo pro Japonsko tradiční, tedy třeba Sushi. Je vhodné, aby měl každý účastník možnost ochutnat, proto týden před začátkem akce všem zúčastněným, kteří mi napíšou, že mají v plánu přijít, napíšu mail kolik lidí se chystá a přijít a vy podle toho přinesete počet ochutnávek. Zní to složitě, ALE NENÍ. Pro jakékoli dotazy mi můžete volat, psát maily i smsky, či se mě osobně zeptat.

Takže schůzka bude o poznávání nových zemí a jejich exotických chutí (takže budeme jíst, pít, ochutnávat, poznávat, povídat si smajlik - nebojte, bude to "prča" )
Výběr země není nějak omezen - můžete si vybrat kterýkoli stát, ale nesmí jej už mít někdo před Vámi. Platí zde tedy pravidlo "kdo dřív přijde, ten dřív mele", takže piště co nejdřív!

Těším se na mnoho gurmánských exotických zážitků! smajlik

line2.png,179kB