Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
Povídání s pamětníky od okresu  [ Zpět na seznam akcí ]
Termín:  20. 3. 2014
Pro:  Rádcové, Roveři

Vloženo:  25. 2. 2014, 21:40:09
Poslední editace:  25. 2. 2014, 21:46:09

Kontaktní osoba:  Gymi
Telefon: 
Mail: 

Komentář:
akce pro ty, co mají zájem!!, nejen pro rádce a rovery - na druhou stranu to není bodovaná akce


Překopírován email od organizátorů z okresu:

20. března 2014 (což je čtvrtek) se od 19:00 uskuteční první letošní okresní akce, kterou jsme nazvali Povídání o minulosti.

Bude se jednat o moderované povídání se zajímavými skautskými pamětníky a pokud Vás bude cokoli zajímat, bude samozřejmě dostatek prostoru pro dotazy. Můžete se těšit na senátora PČR Petra Bratského - Brácu, 1. místostarostu Junáka Jiřího Navrátila a instruktora Ekumenické lesní školy MIloše Blažka - Merkura. Kromě svých zážitků a zkušeností pohovoří o skautingu za války, za komunismu a také jak se po revoluci skauting v naší zemi obnovoval. Vyprávění doplní audiovizuální a obrazové ukázky.



Akce se pravděpodobně uskuteční v prostorách Ženských domovů Na Knížecí (v případě změny bych dal vědět). Na místě bude možnost lehkého občerstvení. Předpokládaný konec akce okolo 21:00. Povídání o minulosti je zdarma.



V tuto chvíli bych Vás poprosil, jakožto vedení oddílů, abyste za Váš oddíl dali vědět, kolik lidí by se akce rádo zúčastnilo. Jedná se o nezávaznou informaci, ale potřebujeme rámcově vědět, jestli máme počítat s 30ti lidmi, nebo se 70ti. Předpokládaný počet zájemců mi prosím napište nejpozději do neděle 9. března. (Protože v Hiawathtě jsou registrovaní i někteří činovníci přímo pod střediskem a ne pod konkrétním oddílem, poprosil bych Zbýňu a Ťap, aby za tyto lidi poslali počet zájemců).
line2.png,179kB