Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
Výprava: Svojsíku, nezlob se  [ Zpět na seznam akcí ]
Termín:  4. - 6. 3. 2011
Pro:  Paráda, Vlčáci, Rádcové

Vloženo:  11. 2. 2011, 18:10:43
Poslední editace:  2. 3. 2011, 9:24:31

Kontaktní osoba:  Gymi
Telefon: 
Mail: 

Komentář:
příští víkend 4.-6. 3. pojedeme na víkendovou výpravu do Nového Města na Moravě. Jedeme na skautskou základnu Mercedes (http://okenko.jinak.cz/?special=clanek&id=945).

Spí se na matracích, není potřeba karimatka, kuchyň je vybavená nádobím. Vytápí se kamny, takže prosím přibalte teplejší oblečení na první chvíle, než se chata vytopí. S sebou také páteční večeři, sobotní snídani. Prosím, nezapomeňte vzít uzlovačku, šátek, papír a něco na psaní, zkoušky (Tři klíčky, Stezky), oddílové tričko se skautským šátkem, přezůvky, svíčku v kalíšku a něco, co se vámi vybaví, když se řekne Antonín Benjamín Svojsík. Dále s sebou věci jako na běžkou výpravu a 450Kč.

Sraz je v 15:00 na Nových Butovicích, návrat v 18:40 na tamtéž

Od vlaku se jde cca 2km. Chata je hned v blízkosti běžkařských tratí, bohužel teď tam není sníh a asi ani nebude (http://lyzovani.nmnm.cz/) - pokud by napadl, budeme uvažovat o menším výletu na běžkách a paralelním neběžkovém programu (kluzáky, placky v tom případě s sebou).

Prosím, napište, jestli se zúčastníte, ať máme přehled, kolik dětí se chystá jet kvůli programu.
Na viděnou na výpravě se těší

Gymi a Rapša

line2.png,179kB