Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
Voda s rodiči- zrušeno  [ Zpět na seznam akcí ]
Termín:  16. - 18. 6. 2023
Pro:  Paráda, Vlčáci, Rádcové, Roveři

Vloženo:  7. 1. 2023, 16:50:24
Poslední editace:  26. 5. 2023, 14:28:13

Kontaktní osoba:  Vláďa
Telefon: 
Mail: 

Komentář:
Rádi bychom Vás pozvali na společnou vodu i s rodiči.

Jak to bude probíhat? Na akci můžete jet s dětmi, případně mohou jet jen děti pokud se Vy jako rodiče nemůžete zúčastnit či naopak můžete jen Vy pokud nemůže jet dítě. Tedy všechny kombinace jsou možné.

Pojedeme řeku Sázavu v úseku Čerčany - Pikovice.

Sraz: 17.50 na Hlavním nádraží u výtahu vedle eskalátorů.
Návrat: 17:35 na Hlavní nádraží

Doprava: vlakem, ale pokud nestíháte sraz či máte jiné preference, tak se můžete do kempu dopravit po vlastní ose. Prosím v takovém případě nám napište.

Cena: rodič 980Kč, dítě 780Kč. V ceně je doprava vlakem, ubytování ve dvou kempech a zapůjčení vodáckého vybavení.
Ubytování:
1. noc kemp Čerčanská koupadla (http://cercanskakoupadla.cz/)
2. noc kemp Bisport Týnec (http://bisport.cz/kemp-tynec/)

Stravování si prosím zajistěte každý sám.
Prosím ať se děti domluví na dvojicích do lodi či dvojici dítě a rodič. Prosím pokud by byl někdo sám (ať už rodič či dítě), tak prosím napište.

Kdo chce jet, prosím vyplňte závaznou přihlášku ( http://forms.gle/dvWqQYPfinJFZmNk6 ) do čtvrtka 25.5. A poplatek akce prosím pošlete na střediskový transparentní účet 2400237487 / 2010. Do zprávy pro příjemce prosím uveďte "PaV voda - jméno". Počet účastníků akce je omezen na 28 osob.

S sebou: Láhev na pití (alespoň 1,5l), jídlo na 2 dny, spacák, karimatku, stan do skupinek (pár na půjčení máme v klubovně), vařič do skupinek, plavky, převlečení na spaní, boty do vody, pokrývka hlavy, hygienické potřeby (kartáček, pasta, mýdlo, ručník, opalovací krém), pláštěnka, ešus, baterka, igelitové pytle na balení věcí proti namočení

Věci lze sbalit do batohu, ty pak budeme přebalovat do barelů. Kdo málodní pytel, do barelů přebalovat nemusí. Barely nejsou dokonale vodotěsné a při převržení lodi do nich většinou nateče, proto dbejte na to, aby děti měly dostatek igelitových pytlů, do kterých si zabalí věci v barelech.

PS: I když takový problém nepředpokládáme, tak chceme upozornit, že bychom rádi dodrželi pravidla slušné mluvy i na téhle akci, jak je tomu v oddíle zvykem.
line2.png,179kB