Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
Zahajovací výprava  [ Zpět na seznam akcí ]
Termín:  10. - 12. 9. 2010
Pro:  Paráda, Vlčáci, Rádcové

Vloženo:  19. 7. 2010, 12:48:20
Poslední editace:  9. 9. 2010, 17:59:20

Kontaktní osoba:  Gymi
Telefon: 
Mail: 

Komentář:
přijmi prosím pozvánku do pořadu Vila s podtitulem Báječné léto na Mallorce. Jedná se o soutěž, která se uskuteční 10.-12.9. u Nových Hradů.
Sraz všech účinkujících je v 14:15 na Nových Butovicích dole v metru. Návrat bude po skončení natáčení v neděli v 17:30 tamtéž.
Ubytováni budeme v luxusním plovoucím hotelu Švýcarák cca 5 km od vlakové zastávky Nové Hrady. V luxusním hotelu nepotřebujete karimatku ani ešus a lžíce. Zato vaše kulinářské umění bude hodnoceno v rámci soutěže, proto si jednak nechte místo v batohu na společné jídlo a jednak si připravte jakékoli originální jídlo začínající na písmeno „V“ (jako vila), kterým byste ohromili porotce a diváky televizní soutěže. Nezapomeňte ani na kostým, který budete reprezentovat svoje povolání. Dále s sebou budete potřebovat kromě běžných věcí na natáčení (spacák, atp.) přezůvky, propisku a blok, šátek, uzlovačku, zkoušky, kroj an sebe, oblečení do špatného i slunečného počasí, maskota, 250 Kč, jídlo na páteční večeři a sobotní snídani. Snídaně bude formou mallorského pikniku, kam každý přidá něco, co má rád, a představí to ostatním. Nezapomeňte si také zjistit něco o Mallorce, protože hlavní cena je pronajmutí luxusní vily na tomto malebném ostrově.

Pokud se ze závažných důvodů nebudeš moci soutěže zúčastnit, ozvi se na 728 756 434 nebo sykorova(t)pavla(z)gmail(t)com (Gymi), abychom sehnali náhradního soutěžícího. Neváhej tento kontakt použít, i když si s něčím nebudeš vědět rady.

Těší se na Tebe pořadatelé soutěže
Gymi, Rapša, Zbýňa

a servisní tým ve složení:
Anička, Ajka, Radka, Milda, Jirka, Ondra

odkaz na základnu: http://svycarak.vaveha.cz/cs/
line2.png,179kB